Skip to content

HMI’s

BEGE levert robuuste en hoogwaardige HMI’s voor real-time controle van machines en servoaandrijvingen. Ideaal voor industriële toepassingen waar betrouwbaarheid, snelheid en uitgebreide functionaliteit cruciaal zijn.

Hoogwaardige HMI’s

Human machine interface systemen (HMI’s) zijn essentieel voor het bewaken en aansturen van productieprocessen. Ze bieden real-time inzicht in machineprestaties, productiviteit en kwaliteitscontrole en verhogen de efficiëntie door de downtime van machines te verminderen, de productiecapaciteit te optimaliseren en de kosten te verlagen.

BEGE levert robuuste en betrouwbare HMI’s van de LS Electric XGT-lijn. Deze high-performance HMI’s vereenvoudigen de interactie tussen gebruiker en machine. Met real-time monitoring & diagnose voor snelle signalering van problemen of storingen zijn ze eenvoudig in gebruik dankzij de touchscreen-technologie en intuïtieve gebruikersinterfaces. Ze bieden veilige gegevensverzameling, flexibiliteit en uitgebreide connectiviteit, met ondersteuning voor meerdere communicatieprotocollen en integratie met diverse industriële systemen.

Productoverzicht

Wij bieden 3 verschillende Human machine interface displays van de XGT-lijn van LS Electric.

eXP-serie

Standaard HMI

Compacte en kostenefficiënte controle- en monitoringsoplossing. De LS eXP HMI kan gelijktijdig communiceren met een PLC, barcodelezer, VFD en temperatuurregelaar.

  • Voeding: DS 24V
  • Resolutie: 480×272, 640×380, 800×600
  • Processor: ARM 9 core (454 MHz)

iXP2-serie

Premium HMI

Robuust en responsive. De high-performance iXP2 HMI onderscheidt zich door de krachtige dual core processor en hoge verwerkingssnelheid, voor uitzonderlijke prestaties.

  • Voeding: DC24V, AC100/240V
  • Resolutie: 800×480, 1024×768
  • Processor: Dual core (1 GHz)

iXP2H-serie

Handheld HMI

Krachtig met hoogwaardig display. Deze HMI met handbediening maakt het eenvoudig om taken in diverse werkomgevingen efficiënt uit te voeren.

  • Voeding: DC 24V
  • Resolutie: 1024×600
  • Processor: ARM Cortex-A9 (800 MHz)

HMI’s in integrale motion control en servosystemen

BEGE levert niet alleen HMI machine interface panels, maar ontwikkelt ook complete, integrale servo-aandrijfoplossingen voor efficiënte installaties met maximale continuïteit. Van low-cost servoaandrijvingen tot high-end meer-assige systemen.

Hiervoor gebruiken we servo reductoren, servoregelaars, PLC’s, motion controllers, remote controllers en HMI’s van onze gerenommeerde partners 
 Atek en LS Electric.

HMI controllers zijn perfect te combineren met andere servo-componenten tot intelligente, complete systemen, waarbij alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten. Omdat er slechts met één partner contact is, blijft alles overzichtelijk.

Betrouwbare partner voor een maatwerk servosysteem

Wij begrijpen dat complexe servo vraagstukken maatwerkoplossingen vereisen. Als specialist geven wij gebalanceerd advies en engineeren we servosystemen op maat, bestaande uit HMI displays en overige componenten.

Dankzij jarenlange ervaring, expertise én een ruime keuze aan motion control producten bieden we maatwerk servosystemen die optimale prestaties en betrouwbaarheid garanderen.

Kennispartner en distributeur van LS Electric

Als specialist in industriële automatisering levert BEGE complete, innovatieve servo-automatiseringsoplossingen. Onze klanten profiteren van technologische expertise met de zekerheid van snelle levering en deskundige ondersteuning.

HMI’s bij BEGE

Co-engineering partner

BEGE’s engineers bieden kennis en support bij de integratie van HMI panels, voor zowel kleine machines als complexe installaties met meer-assige bewegingen.

Complete automatisering

BEGE levert alle componenten en de benodigde specialistische kennis voor het ontwikkelen van servo toepassingen en complete automatiseringsoplossingen.

LS Electric distributeur

Als ervaren LS Electric specialist weten wij welke componenten nodig zijn voor de optimale automatiseringsoplossing en zorgen voor vlotte implementatie.

Toepassingen in diverse industrieën

De high-performance HMI’s die BEGE levert, worden gebruikt in een breed scala van industriële toepassingen waar hoge prestaties en betrouwbaarheid essentieel zijn, zoals:

HMI’s in de industriële automatisering en robotica

In de industriële automatisering en robotica zijn HMI’s cruciaal voor het bedienen en monitoren van robotsystemen, assemblagelijnen en CNC-machines. Ze bieden een centrale interface voor real-time interactie en controle over complexe processen, zoals lasrobots en verpakkingsmachines voor optimale nauwkeurigheid en efficiëntie.

HMI’s in de voedselverwerkende industrie

In de voedselverwerkende industrie worden HMI’s gebruikt voor het beheren van recepturen, het monitoren van temperaturen en het bewaken van productielijnen zoals bottelinstallaties, pasteurisatie-eenheden en verpakkingssystemen. HMI’s zorgen voor strikte procescontrole en naleving van hygiënevoorschriften, wat essentieel is voor voedselveiligheid en kwaliteitsborging.

HMI’s in de productie-industrie

De productie-industrie past HMI’s toe voor het besturen en monitoren van machines zoals spuitgietmachines, persmachines en assemblagelijnen. HMI’s bieden operators gedetailleerd inzicht in productiegegevens, helpen bij het verminderen van uitvaltijd en optimaliseren de efficiëntie van de productie workflow.

Bekijk alle HMI’s

BEGE levert robuuste en hoogwaardige HMI’s voor maximale, real-time controle van machines en servoaandrijvingen. Ideaal voor zowel eenvoudige monitoringsystemen als geavanceerde automatiseringssystemen in industriële toepassingen waar betrouwbaarheid, snelheid en uitgebreide functionaliteit cruciaal zijn.